fbpx

Workshop – Bewust Ondernemerschap op de werkvloer

Workshop

Bewust ondernemerschap op de werkvloer

Verruim je bewustzijn en creëer een krachtige mindset

Omschrijving

In een wereld die in hoog tempo blijft veranderen, is het een openbaar geheim dat deze veranderingen onvermijdelijk zijn. Soms proberen we deze te vertragen door onze hakken in het zand te zetten of door tijdelijk ons hoofd onder het maaiveld te steken, hopende dat het voorbij zal gaan. 

Echter, we begrijpen allemaal dat dit slechts kortstondige oplossingen zijn. Uiteindelijk moeten we ons aanpassen aan deze veranderingen. Maar hoe nemen we dat initiatief? Hoe ontwikkelen we de vaardigheid om moeiteloos om te gaan met alle uitdagingen die op ons pad komen, zonder onszelf uit het oog te verliezen?

Dit is precies waar “Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer” om draait.

Deelnemers worden bewust hoe ze met een ondernemende mindset makkelijker kunnen omgaan met de voortdurende veranderingen en hun toegevoegde waarde kunnen vergroten. 

Edwin Hansma training, workshop en inspiratie sessies

Ontdek de kracht van bewust ondernemerschap op de werkvloer

In deze whitepaper leer je hoe Bewust Ondernemerschap de sleutel kan zijn tot een transformatie binnen je team of organisatie. Ontdek wat bewust ondernemerschap is en hoe het kan leiden tot een positieve verandering op de werkvloer.

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen.

Wat ga je leren?!

Tijdens de workshop ‘Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer’ ontdekken deelnemers hoe ze hun mindset kunnen inzetten om effectiever om te gaan met de uitdagingen die zich voordoen op de werkvloer. Ze verkrijgen inzichten uit de psychologie en sociale wetenschap en leren hoe deze inzichten kunnen worden omgezet naar praktische handvatten. De nadruk ligt op het begrijpen van zowel het gangbare gedrag bij veranderingen als de redenen waarom dit vaak niet leidt tot succes. Bovendien zullen deelnemers ontdekken wat individuen met een sterke ondernemersgeest anders doen. Ze leren hoe deze competentie in hen aanwezig is en hoe ze deze kunnen aanspreken. 

De sessies zijn interactief, energiek en prikkelen met uitdagende vragen, mindfucks en praktische tips. In een inspirerende setting worden deelnemers gestimuleerd om buiten hun comfortzone te treden. Het resultaat: nieuwe perspectieven en een verfrissende mindset om veranderingen met vertrouwen aan te pakken.”

Voor wie

Deze workshop is ideaal voor ZZP’ers, ondernemers en organisaties die verlangen naar een ondernemende dynamiek op de werkvloer en begrijpen dat hun eigen mindset zelf de grootste sta in de weg is. Als men bereid is om uit de comfortzone te stappen en de uitdaging bij zichzelf te zoeken voordat men met de hakken in het zand gaat staan, is deze workshop een échte aanrader.

Winst

Wat is de winst voor jou en je team? De deelnemers ontdekken hoe ze hun eigen belemmeringen kunnen overwinnen en hoe ze anderen in het team kunnen inspireren om hetzelfde te doen. Men krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten die direct toegepast kunnen worden, zodat men de volgende dag al aan de slag kan met de nieuwe inzichten op de werkvloer.

Klaar om jezelf en je team te inspireren en te motiveren? Boek dan nu een workshop Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer en ontdek hoe je je mindset kunt gebruiken om veranderingen aan te gaan en nog meer uit het leven te halen!

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

WHITEPAPER

Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer

Wil jij de whitepaper Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.