fbpx

Training – Detox your mindset

Training

Detox your mindset

Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers en ZZP'ers

Verruim je bewustzijn, doorbreek belemmerende denkwijzen en creëer een krachtige mindset en perspectief.

29, 30 september & 1 oktober 2023

Omschrijving

Stap binnen in de wereld van ‘Detox Your Mindset.’ Deze training begeleid je naar persoonlijke en professionele groei, en neemt je mee naar de essentie van een leven waarin groei en welzijn centraal staan.

Stel je voor: je hebt een diep verlangen om te floreren, persoonlijk te groeien en vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Maar soms merk je dat je wordt tegengehouden door twijfels en vastgeroeste denkwijzen. Het lijkt een uitdaging om echte vooruitgang te boeken, en soms verval je in patronen die je groei vertragen.

Detox your mindset - training

Ik begrijp jouw verlangen naar balans, vrijheid en autonomie. Het kunnen sturen van je eigen koers en het leiden van je leven zoals jij dat wenst. Deze training fungeert als kompas om die verlangens tastbaar te maken en op een praktische en down-to-earth manier verbindt het bewustzijn met een krachtige, doeltreffende mindset.

Het is hoog tijd om je MINDSET een DETOX te geven.

Wat gebeurt er in jouw hoofd waardoor je niet voluit tot leven komt en invulling kunt geven aan jouw verlangens en ambities?

Wat ga je leren?

Of je nu al in een goede flow zit en wilt groeien of je jezelf soms ontmoedigd voelt door je omgeving, omstandigheden of verwachtingen. Deze training is er voor jou. We richten ons op het versnellen van jouw groeiproces terwijl we je denkpatronen detoxen en je bewustzijn vergroten.

Tijdens deze 3-daagse training krijg je diepgaand inzicht in je huidige denkwijzen en ontdek je waarom ze je soms niet leiden naar je gewenste doelen. Maar nog belangrijker, we leren je hoe je deze denkwijzen kunt transformeren.

Verruim Je Bewustzijn en Creëer Een Krachtige Mindset

We combineren inspiratie, kennis en actie om je te helpen groeien. Je leert over de werking van je brein, de connectie tussen je mentale en fysieke welzijn, stressbeheersing, en hoe je de wet van aantrekking in je voordeel kunt laten werken. Maar we gaan verder dan alleen kennis – we passen deze kennis toe in de praktijk.

We gebruiken praktische technieken, waaronder meditatie, om je onbewuste programmering te beïnvloeden en ruimte te creëren voor nieuwe denkwijzen die je ondersteunen op je reis naar persoonlijke groei, welzijn en succes.

Laat deze training jouw gids zijn naar een leven waarin je niet alleen hindernissen overwint, maar ook actief streeft naar de vervulling van jouw diepste verlangens.

Detox your mindset
Detox your Mindset

It's all about Mindset

Wie wil je zijn? Jezelf natuurlijk!

Maar hoe groot is de afstand tussen wie je écht bent en hoe jij je voordoet?

Voor wie

‘Detox Your Mindset’ is speciaal ontworpen voor ondernemers, ZZP’ers en nieuwsgierige professionals die hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling willen versterken en tegelijkertijd oude gewoonten willen doorbreken. Waarom wachten tot je je ontmoedigd voelt voordat je stappen onderneemt (= ondernemerschap) richting meer vreugde en vitaliteit?

Detox your Mindset

Winst

Na het voltooien van deze training heb je de inzichten en tools die nodig zijn om meer controle over je leven te nemen. Je hebt vertrouwen in je intuïtie herwonnen en weet hoe je je gewenste toekomst kunt vormgeven. Je leeft in het moment en hebt focus op de richting die je wilt volgen. Je doorbreekt moeiteloos je comfortzone en ziet de kansen die voor je liggen.

Klaar om jezelf te transformeren? Dit is jouw kans om je persoonlijke ontwikkeling opnieuw vorm te geven, je volledige potentieel te benutten en obstakels te overwinnen. Word de zelfverzekerde, inspirerende persoon die je altijd al hebt willen zijn, en creëer succes op jouw voorwaarden.

Persoonlijke Ontwikkeling stopt nooit!

Deelnemers zijn enthousiast; lees hier waarom!

Change your Energy; Change your Life

Praktische informatie

Investering & Aanmelding

De kosten voor deze training zijn € 995,00

Het bedrag is excl. BTW en incl. lesmateriaal, koffie/thee, fruit, diner, lunch- & locatiekosten.

De training vindt plaats op het JOY Headquarter, Voorbancken 12d te Vinkeveen.

Tijden:

  • Vrijdag 13.00 uur – 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 uur – 16.30 uur
  • Zondag 10.30 uur – 16.00 uur
Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

WHITEPAPER

Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer

Wil jij de whitepaper Bewust Ondernemerschap op de Werkvloer ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.