fbpx

Workshop & Trainingen

Transformeer individuen, versterk teams, stimuleer groei

Workshop en Trainingen

Welkom bij het aanbod van workshop en trainingen, waarin ik geloof dat investeren in jezelf de sleutel is tot het ontsluiten van je potentieel en het leiden van een plezierig leven. Wil je sterker in de wereld staan? Richt je dan op je persoonlijke ontwikkeling en groei en ontdek opnieuw wat echt belangrijk voor jou is.

In mijn workshop en trainingen bied ik praktische tools en inzichten om je te helpen om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden met plezier en behoud van je mentale gezondheid te werken en te leven. Leer hoe je ondanks de drukte van het leven stress kunt verminderen, dicht bij jezelf kunt blijven en je dromen en doelen kunt omzetten in resultaten.

Ben je klaar om je ontdekkingsreis naar persoonlijke groei te beginnen? Ontdek hier welke training het best bij jou past.

Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.

Robin Sharma

Workshop

Van Vitaliteit naar Werkplezier.

Ontdek hoe de kracht van bewustwording de sleutel kan zijn tot het transformeren van de werkcultuur. In deze interactieve workshop nemen we de deelnemers mee op een reis van zelfontdekking, waarbij we de schijnwerpers richten op hun eigen rol en verantwoordelijkheid in het verbeteren van hun vitaliteit

Welzijn op de werkvloer

Deelnemers worden zich bewust van de verborgen krachten achter stress, motivatie en werktevredenheid. Ze leren hoe hun eigen denken, voelen en handelen van invloed zijn op hun werkomgeving.

Tijdens de interactieve workshop krijgen de deelnemers, indien gewenst, tevens een sneak preview van het volledige trainingsprogramma, waardoor ze zelf kunnen beslissen of het trainingsprogramma Welzijn op de Werkvloer aansluit bij hun verwachtingen en behoeften.

  • Duur: 2,5 uur

The beautiful thing about learning is that no one can take it away from you.

B.B. King

Trainingen – Welzijn op de Werkvloer

Van Stress naar Ontspanning en Balans

Deze training biedt inzicht in de oorzaken van stress, wat er vervolgens in je geest en lichaam gebeurt, en hoe je het effectief kunt aanpakken. Leer praktische tools om stress direct te verminderen en te voorkomen, inclusief ademhalings-, yoga- en meditatietechnieken om je mindset te veranderen.

Na afloop kun je deze vaardigheden direct toepassen in je persoonlijke en professionele leven. Doe mee en ervaar zelf het effect tijdens ons IJSBAD-event!

  • Duur: 2 dagdelen (één aaneengesloten dag)

Herstel je Innerlijke Kracht voor meer Veerkracht en Energie.

Deze training biedt een diepgaand begrip van hoe negatieve denkpatronen onze mentale en emotionele gezondheid beïnvloeden, en biedt effectieve strategieën om deze patronen te doorbreken. Door middel van praktische tools en oefeningen leer je je mindset te ‘detoxen’ en je innerlijke kracht te versterken. Je ontwikkelt niet alleen veerkracht om stressvolle situaties beter aan te kunnen, maar ook de energie om je leven met meer voldoening te leven.

Na afloop van deze training ben je uitgerust met de kennis en vaardigheden om direct positieve veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, zodat je meer energie, veerkracht en innerlijke ruimte ervaart om te groeien en te bloeien.

  • Duur: 4 dagdelen (twee aaneengesloten dagen)

Flow vinden in Werk en Leven; Regisseer je Werkplezier.

Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je de gemoedstoestand van flow kunt bereiken, maar ook hoe je deze flow kunt benutten om meer werkplezier te ervaren en je doelen effectiever te bereiken. Door middel van praktische inzichten en handvatten ontwikkel je niet alleen een persoonlijke en zakelijke richting voor de toekomst, maar ook een concreet actieplan om deze richting te realiseren.

Deze training richt zich vooral op het leven vanuit het nu en het actief vormgeven van de toekomst die je voor jezelf wilt creëren. Na afloop van deze training ben je in staat om bewust regie te nemen over je werkplezier en je leven, en om met meer voldoening en vreugde te werken aan het verwezenlijken van je ambities.

  • Duur: 2 dagdelen (één aaneengesloten dag)

Indien je meer informatie wenst over deze trainingen, of interesse hebt in een op maat gemaakte incompany training of workshop, neem dan gerust contact op. 

The expert in anything was once a beginner.

Helen Hayes

Begeleiding op maat!

Naast deze programma’s bied ik ook begeleiding op maat aan, waarbij ik teams en organisaties adviseer en ondersteun bij het creëren van een lonkend perspectief en spelregels. Ik geloof dat organisaties met een duidelijk en inspirerend perspectief, gedragen door hun medewerkers, significant beter presteren. Door samen met de medewerkers een visie en missie te ontwikkelen en deze te verbinden met hun dagelijkse werkzaamheden, ontstaat er meer betekenis en zingeving.

Ik begeleid organisaties bij het opstellen van kernwaarden en gedragsregels, waardoor er een heldere bedrijfscultuur ontstaat waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en floreren. 

Benieuwd hoe begeleiding op maat jouw organisatie en medewerkers kan ondersteunen? Neem dan hier contact op voor meer informatie.

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

WHITEPAPER

WELZIJN OP DE WERKVLOER

BOUWEN AAN SUCCES EN VOORUITGANG

Wil jij de whitepaper ‘Welzijn op de Werkvloer’ ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.