fbpx

Programma Welzijn op de werkvloer

programma
welzijn op de Werkvloer

Van innerlijk welzijn en plezier in het werk naar betere prestaties en meer betrokkenheid op de werkvloer

Workshop

Van Innerlijk Welzijn naar Werkplezier.

Ontdek hoe de kracht van bewustwording de sleutel kan zijn tot het transformeren van de werkcultuur. In deze interactieve workshop nemen we de deelnemers mee op een reis van zelfontdekking, waarbij we de schijnwerpers richten op hun eigen rol en verantwoordelijkheid in het verbeteren van hun welzijn.

Deelnemers worden zich bewust van de verborgen krachten achter stress, motivatie en werktevredenheid. Ze leren hoe hun eigen denken, voelen en handelen van invloed zijn op hun werkomgeving.

Tijdens de interactieve workshop krijgen de deelnemers tevens een sneak preview van het volledige trainingsprogramma, waardoor ze zelf kunnen beslissen of het welzijn op de werkvloer programma aansluit bij hun verwachtingen en behoeften.

  • Duur: 2 uur

Het zijn niet de omstandigheden die stress veroorzaken. 

Het zijn je eigen gedachten over die omstandigheden. 

Trainingen

Van Stress naar Ontspanning en Balans

Deze training biedt inzicht in de oorzaken van stress, wat er vervolgens in je geest en lichaam gebeurt, en hoe je het effectief kunt aanpakken. Leer praktische tools om stress direct te verminderen en te voorkomen, inclusief ademhalings-, yoga- en meditatietechnieken om je mindset te veranderen.

Na afloop kun je deze vaardigheden direct toepassen in je persoonlijke en professionele leven. Doe mee en ervaar zelf het effect tijdens ons IJSBAD-event!

  • Duur: 2 dagdelen (één aaneengesloten dag)

Herstel je Innerlijke Kracht voor meer Veerkracht en Energie.

Deze training biedt een diepgaand begrip van hoe negatieve denkpatronen onze mentale en emotionele gezondheid beïnvloeden, en biedt effectieve strategieën om deze patronen te doorbreken. Door middel van praktische tools en oefeningen leer je je mindset te ‘detoxen’ en je innerlijke kracht te versterken. Je ontwikkelt niet alleen veerkracht om stressvolle situaties beter aan te kunnen, maar ook de energie om je leven met meer voldoening te leven.

Na afloop van deze training ben je uitgerust met de kennis en vaardigheden om direct positieve veranderingen aan te brengen in je dagelijks leven, zodat je meer energie, veerkracht en innerlijke ruimte ervaart om te groeien en te bloeien.

  • Duur: 4 dagdelen (twee aaneengesloten dagen)

Flow vinden in Werk en Leven; Regisseer je Werkplezier.

Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je de gemoedstoestand van flow kunt bereiken, maar ook hoe je deze flow kunt benutten om meer werkplezier te ervaren en je doelen effectiever te bereiken. Door middel van praktische inzichten en handvatten ontwikkel je niet alleen een persoonlijke en zakelijke richting voor de toekomst, maar ook een concreet actieplan om deze richting te realiseren.

Deze training richt zich vooral op het leven vanuit het nu en het actief vormgeven van de toekomst die je voor jezelf wilt creëren. Na afloop van deze training ben je in staat om bewust regie te nemen over je werkplezier en je leven, en om met meer voldoening en vreugde te werken aan het verwezenlijken van je ambities.

  • Duur: 2 dagdelen (één aaneengesloten dag)

Benieuwd hoe het programma Welzijn op de Werkvloer jouw organisatie en je medewerkers kan ondersteunen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en tarieven. 

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

WHITEPAPER

WELZIJN OP DE WERKVLOER

BOUWEN AAN SUCCES EN VOORUITGANG

Wil jij de whitepaper ‘Welzijn op de Werkvloer’ ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.