fbpx

Coaching – Persoonlijk Leiderschap

Coaching

Persoonlijk leiderschap: 

neem de regie terug over je leven.

De weg naar rust, bewustzijn en persoonlijke groei.

Persoonlijk Leiderschap

Welkom bij dit persoonlijk leiderschapstraject, waarin ik als geen ander begrijp dat het soms behoorlijk uitdagend kan zijn om dicht bij jezelf te blijven zonder de afstemming met je omgeving te verliezen. Een voortdurende zoektocht naar jezelf en naar wat je echt wilt. 

Maar wat als ik je vertel dat de uitdagingen waarmee je worstelt, niet worden veroorzaakt door de wereld buiten jou, maar juist door belemmeringen zoals onzekerheid, angst, twijfel en beperkende overtuigingen die van binnenuit komen?

Concept of dealing with issues related to time. Man stands with umbrella outside looking at large collection of big alarm clocks drowning in the sea.

Misschien herken je het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit, dat je vastzit in patronen die je niet langer dienen. Misschien droom je van verandering, maar durf je de sprong niet te wagen uit angst voor het onbekende. Of misschien ben je tevreden met hoe de dingen nu zijn, maar sluimert er toch een gevoel van onrust, alsof er iets ontbreekt.

Deze gevoelens en gedachten zijn niet voorbehouden aan een bepaalde leeftijdsgroep; ze zijn universeel en kunnen iedereen treffen, ongeacht waar je staat in het leven. In dit traject help ik je deze belemmeringen te overwinnen en je persoonlijk leiderschap te versterken, zodat je vol vertrouwen en krachtig jouw pad kunt bewandelen

The only person you are destined to become is the person you decide to be.

Ralph Waldo Emerson

Voor wie?

Dit traject is bedoeld voor iedereen die zich herkent in één of meerdere van de volgende uitdagingen:

 • Je loopt voortdurend tegen dezelfde uitdagingen aan als gevolg van interne obstakels zoals onzekerheid, angst, twijfel en beperkende overtuigingen.
 • Je bent op zoek naar jezelf en naar wat je echt wilt in het leven.
 • Je voelt de drang om het roer om te gooien, maar wordt tegengehouden door twijfel en angst.
 • Je voelt je niet helemaal op je plek en zit vast in patronen die je niet langer dienen.
 • Je droomt van verandering, maar durft de sprong niet te wagen uit angst voor het onbekende.
 • Je ervaart een gevoel van onrust, zelfs als alles op papier goed lijkt te gaan.
 • Je bent tevreden met hoe de dingen nu zijn, maar voelt toch dat er iets ontbreekt in je leven.
 • Je bent eigenlijk best ok met wat je hebt, maar je vraagt je toch af of je misschien blinde vlekken hebt en of het slimmer, beter en met meer plezier kan.

Dit programma is geschikt voor iedereen die worstelt met het vinden van balans, vervulling en richting in het leven, ongeacht je achtergrond of levensfase. Het helpt je terug te gaan naar de kern, de reden van je bestaan, en geeft je ruimte om daadwerkelijk invulling te geven aan jouw richting.

Edwin Hansma

De oplossing!

Dit individuele persoonlijk leiderschap traject biedt begeleiding aan mensen die worstelen met uitdagingen en veranderingen in hun leven. Dit traject integreert wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de psychologie, spiritualiteit en kwantumfysica. Tijdens een verkenningstocht met gerichte vragen zoals: 

 • Wat is het wat je wilt?
 • Wat houdt je tegen?
 • Wat heb je nodig?

krijg je inzicht in je eigen essentie en stuur je de volgende fase van je leven aan.

Geen zweverigheid, geen loze praatjes, maar juist concrete stappen en actiegerichte strategieën staan centraal in dit traject. Met gerichte kennis, praktische oefeningen en lichaamswerk versterk je niet alleen je mindset, maar vergroot je ook je bewustzijn en transformeer je belemmerende patronen in je leven op een manier die voor jou werkt.

Als aanvulling op het individuele traject heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het bewustzijnsweekend Detox your Mindset, waarin je nog dieper kunt duiken in het verhelderen en versterken van je mentale en emotionele welzijn.

The greatest discovery of all time is that a person can change his future by merely changing his attitude.

Oprah Winfrey

Winst?

Dit persoonlijk leiderschapstraject is een ontdekkingsreis naar wie je diep van binnen werkelijk bent. Je stapt uit je comfortzone en leidt een leven vol daadkracht en voldoening.

Na deze reis ken je jezelf niet alleen beter, maar voel je ook meer rust en zelfvertrouwen. Stress verdwijnt en maakt plaats voor een gevoel van kalmte en controle. Je ervaart meer plezier in het leven, staat sterker in je relaties en bent scherper en doelgerichter in alles wat je doet.

Bewustwording wordt jouw kompas, waardoor je vastberaden met een scherpere focus en een dieper begrip door het leven navigeert. Uiteindelijk zul je niet alleen een meester worden van jezelf, maar ook van de wereld om je heen.

Kortom, dit traject is een praktische en directe weg naar persoonlijk leiderschap, zonder gedoe en zweverigheid, maar met concrete resultaten en tastbare veranderingen.

The only limits that exist are the ones you place on yourself.

Praktische informatie

Investering & Aanmelding

Het Persoonlijk Leiderschap Traject (1 op 1 begeleiding) bestaat uit een zestal sessies, die samen een uitgebreid en effectief traject vormen. Het begint met een intakegesprek waarin we samen de uitdagingen en de gewenste situatie in kaart brengen. Vervolgens volgen vijf intensieve sessies, waarin we dieper ingaan op het transformatieproces en de verkregen inzichten worden vertaalt naar concrete stappen voor de dagelijkse praktijk.

Dit traject vindt plaats binnen een tijdsbestek van maximaal vier tot zes maanden, zodat je niet alleen snel en doelgericht aan de slag kunt met je persoonlijke groei en ontwikkeling. Maar je krijgt ook de tijd om alle inzichten en handvaten onder begeleiding te integreren in je dagelijks leven.

Voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te bespreken hoe dit persoonlijk leiderschap traject jou kan helpen op jouw pad naar innerlijke transformatie en welzijn.

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

WHITEPAPER

WELZIJN OP DE WERKVLOER

BOUWEN AAN SUCCES EN VOORUITGANG

Wil jij de whitepaper ‘Welzijn op de Werkvloer’ ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.