fbpx

Online training mentale fitheid

online

Toolbox - Mentale fitheid

Master your Mind

Leren hoe je lekker in je vel kunt zitten en eenvoudiger je dromen en doelen kan bereiken?

Omschrijving

De wereld staat momenteel op zijn kop! Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en vinden ook nog eens plaats op veel verschillende gebieden tegelijkertijd. De veranderingen tegenhouden of je kop onder het maaiveld steken in de hoop dat ze overwaaien zijn strategieën die misschien werken op de korte termijn.

Op de lange termijn lijkt er maar één passend alternatief en dat is aanpassen. Charles Darwin, de grondlegger van de evolutietheorie, had wat dat betreft wel een punt met zijn ‘survival of the fittest’.

Aanpassen….. klinkt zo makkelijk, maar hoe doe je dat precies?

In de ONLINE TRAINING – MENTALE FITHEID reik ik je een bewezen recept aan hoe jezelf kunt leren je eigen mindset te beïnvloeden. 

It’s not the strongest of the species that survive, not the most intelligent, but the ones most response to change.

Wil jij ook het maximale uit jezelf halen en meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden? Dan is de online training ‘Mentale Fitheid’ iets voor jou! Ik geloof namelijk dat jij tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt. En met de juiste mindset kun jij alles aan wat er op je pad komt. In deze training leer je hoe je je eigen mindset kunt regisseren en hoe je makkelijker je resultaten bereikt, zonder last te hebben van stress.

 

Wat ga je leren?!

De training is opgebouwd uit overzichtelijke blokken die je op je eigen tempo kunt volgen. Door het bewezen stappenplan te volgen, kun je deze inzetten voor elke uitdaging, tegenslag, droom of ambitie die je hebt, persoonlijk of zakelijk, groot of klein. En het mooie is dat je elke keer als je het stappenplan toepast, als vanzelf in beweging komt.

De online training ‘Mentale Fitheid’ is samengesteld uit drie instructievideo’s en een succesrecept die in de afgelopen twintig jaar ontwikkeld, toegepast en geoptimaliseerd zijn. Elke stap omvat een inleiding, achtergrondinformatie, oefeningen, opdrachten en food for thought. De training is ontwikkeld voor iedereen die wil groeien en het maximale uit het leven wil halen.

Dus waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de eerste stap naar persoonlijke en zakelijke groei. Volg de online training ‘Mentale Fitheid’ en ervaar hoe het is om in beweging te komen en het maximale uit jezelf te halen. Ik hoop dat deze training je inspireert en helpt om je doelen te bereiken, zodat jij ook een significante bijdrage kunt leveren aan de wereld om je heen. Met deze training kun je je eigen kritische succesfactor zijn en jezelf naar een hoger niveau tillen!

The SKY is not the limit, your MINDSET is the limit!!!

Praktische informatie

Inleiding - Toolbox 'mentale fitheid'

Download hier de *GRATIS* Inleiding van ONLINE TRAINING – MENTALE FITHEID

Training - Toolbox 'mentale fitheid

Wil je de ONLINE TRAINING – MENTALE FITHEID in zijn geheel bestuderen investeer dan eenmalig € 27,50.

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox. 

WHITEPAPER

WELZIJN OP DE WERKVLOER

BOUWEN AAN SUCCES EN VOORUITGANG

Wil jij de whitepaper ‘Welzijn op de Werkvloer’ ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.