fbpx

Als je lekker in je vel zit, opent dit de deur naar je volledige potentieel! 

Edwin Hansma 

Coaching & Training

Je goed voelen is een inside job!

In een wereld vol uitdagingen is het een kunst om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je hart te leven. Het streven naar controle over externe factoren leidt vaak tot frustratie, stress en uiteindelijk mentale en fysieke problemen.

De sleutel voor échte verandering begint van binnenuit. Het zijn je eigen gedachten, gevormd door ervaringen, persoonlijke percepties en overtuigingen, die de grootste sta-in-de-weg zijn tot het begrijpen en beïnvloeden van de wereld om je heen.

Door bewustwording te creëren en individuen, teams en organisaties de tools te bieden om hun innerlijke wereld te sturen, ontstaat er ruimte voor persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling en groei in hun interacties met de wereld om hen heen.

Deze benadering ontketent het potentieel dat in ieder van ons aanwezig is.

Coaching en Training

Missie

Mijn missie is om individuen, teams en organisaties te begeleiden op hun ontdekkingsreis naar groei, welzijn en vooruitgang. 

Door de kloof tussen de externe werkelijkheid en de innerlijke wereld te overbruggen, help ik om druk en stress te verminderen, mentale en emotionele blokkades te doorbreken en vrijkomend potentieel te benutten.

Voor iedereen die wil groeien.

Bevorderen van groei, welzijn en vooruitgang in je persoonlijke en zakelijke leven is toegankelijk voor iedereen. 

Of je nu een professional, leidinggevende, zzp’er, ondernemer bent of verantwoordelijkheid draagt voor een team, afdeling of organisatie, bied ik de begeleiding, inzichten en handvaten die nodig zijn om te groeien en te transformeren. 

Het maakt niet uit waar je nu staat; als je openstaat voor ontwikkeling ben je meer dan welkom.

Coaching

Training

aanpak

Mijn aanpak onderscheidt zich door een holistische benadering van counseling, coaching en training, gericht op het snijvlak van psychologie, spiritualiteit en kwantumfysica.

Ik richt me op de ontwikkeling van ego en mindset, het vergroten van bewustzijn en het begrijpen van energie als de basis van alles. Door deze disciplines te integreren, herstel ik geblokkeerde energiestromen, stimuleer ik veerkracht en bevorder ik een sfeer van positieve groei. Ik bied diepgaande inzichten zonder zweverigheid en handel met nuchtere zakelijkheid.

Na mijn interventie zijn individuen, teams en organisaties niet alleen in staat de juiste keuzes te maken, maar kunnen ze ook effectief omgaan met de uitdagingen in hun actieve wereld.”

Programma

Welzijn op de Werkvloer

Iedereen weet dat wanneer je je goed voelt, je beter in staat bent om veerkrachtig met uitdagingen om te gaan. Maar waarom besteden we dan zo weinig aandacht aan onze mentale en emotionele fitheid? 

Welzijn op de Werkvloer ondersteunt organisaties en helpt medewerkers en leidinggevenden om hun innerlijk welzijn en plezier in het werk te bevorderen, waardoor zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ambities van de organisatie.

Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.

Albert Einstein

Bewustzijnsweekend

Detox your Mindset

Detox Your Mindset is een inspirerend bewustzijnsweekend dat je helpt belemmerende denkwijzen en gevoelens te doorbreken, en de vrijgekomen energie te gebruiken om nieuwe perspectieven te creëren.

Dit weekend is een mix van teachings, meditatie en praktische oefeningen.

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van onze website plaatsen wij cookies op jouw computer. Lees ook het Privacy beleid
Ja, Ik accepteer de cookies

WHITEPAPER

WELZIJN OP DE WERKVLOER

BOUWEN AAN SUCCES EN VOORUITGANG

Wil jij de whitepaper ‘Welzijn op de Werkvloer’ ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang whitepaper direct in je inbox. 

Contact opnemen?!

Bedankt voor je interesse. Om ervoor te zorgen dat ik jou zo goed mogelijk kan helpen, ontvang ik graag wat meer informatie over jou, je hulpvraag en het gewenste resultaat.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Master Your Mind - Inleiding

Wil jij de **GRATIS** Inleiding van de Online training – Master Your Mind ontvangen?

Laat hier je naam en email adres achter en ontvang de inleiding direct in je inbox.